ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ
Спортното оборудване и аксесоари които произвеждаме могат да се ползват на открито и закрито. Тренировъчните сетове са компактни и мобилни, олекотени и умалени за трудност и други. Предлагаме спомагателното оборудване за игрища и спортни площадки, като ограждения, трибуни, скамейки, настилки и други. Научете повече за нашите спортни уреди.
ДОБРЕ ДОШЛИ
Ние сме български производител на спортни уреди и аксесоари. Изработваме индивидуално тренинг оборудване за тренировки на различни видове спортове, дресиращи сетове и други помощни средства. Предлагаме ремонт и поддръжка на стари спортни съоръжения.












СПОРТНИ УРЕДИ
Нашите уреди се изработват по стандарт или личен проект и спецификация на клиента. Цветовете размерите и други детайли на продуктите могат да бъдат по поръчка. Предлагаме цялостно оборудване включващо аксесоари, обзавеждане, тренировъчни атрибути и други. Всичко от игрището през трибуните, тренировките до съблекалните.
ТЕНИС МАСИ ЗА ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ИГРА
Изключително здрави и трайни тенис маси за външна употреба с компактни размери и различни цветове. Покритията позволяват масите да бъдат перманентно монтирани или оставяни навън без допълнителна защита и предпазване от атмосферните явления. Научете повече >>>